Remon Koeriers B.V.

(1)
Nieuw-Mathenesserstraat 41 3029 AV Rotterdam
KVK nummer: 72883960

Alle reviews

05-04-2024 Aanbeveling: nee

Geen

Zeer asociale bestuurder op de wagen met kenteken VRT-69-V. Op vrijdag 5 april 2024 om 12.17 uur te Dordrecht Admiraliteitsplein .
Wagen zo parkeren waardoor ik niet met mijn auto weg kon rijden . Terwijl er genoeg plaatst was om te parkeren . Dan na 5 minuten wachten hem er op aanspreken en dan begint die gast gelijk in het buitenlands uit zijn dak te gaan en te dreigen . Uiteraard pik ik zoiets niet en heb hem dat ook laten merken . Maar hij bleef maar de gekste buitenlandse woorden roepen en door de herhaling daarvan weet ik dat het verwensingen en gevloek was . Het is ook altijd wat met die gasten ! Maar indien hier geen actie tegen genomen wordt dan zal ik bij een volgende keer eigen stappen nemen en dan zal de wagen niet meer rijden …. Respectloos tegen mij of een ander zal ik dan aanpakken … op de wagen stond dan ook uw bedrijf Remon koeriers en het betrof DHL wagen

Over Remon Koeriers B.V.

Er is geen verdere informatie beschikbaar over Remon Koeriers B.V.. Voor het aanpassen of aanvullen van de gegevens kunt u terecht bij onze online helpdesk.

Rubrieken

Bedrijven in de buurt

Plaats een review

Score
Aanbeveling

Velden met * zijn verplicht. E-mailadres wordt niet gepubliceerd, de naam wordt wel zichtbaar op de reviews pagina.

Ik ga bij verzenden akkoord met de Gebruiksvoorwaarden reviews en de Privacy policy.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf.
Top